| Малко творчество и от мен... | |
|
+2Джен Уизли Лейла Лорентина 6 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Лейла Лорентина Слидерин 1 курс
Брой мнения : 165 Registration date : 14.12.2007
| Заглавие: Малко творчество и от мен... Съб Дек 15, 2007 8:12 pm | |
| И така реших и аоз малко да пустна първо почвамс едно леко тъпо от миналата година разказче: Вълшебният сън
Ето стоя и мисля за случилото се вчера.Мисля,че почвам да полудявам.Нещо ме тревожи странен сън. -Сега ще ви го разкажа.-прошепна нещо в главата и след това го казах. Отново се замислила защо го казах тези думи след като срещу мен няма никой до мен. И все пак реших,че ще го споделя сама на себе си. Облягам се на прозореца на таванската стая. -Имало едно време една красива принцеса.Името и било Абения.-започнах бавно да разказвам аз.След това целят образ се появи като екран пред мен. Тази принцеса обичаше едно момче на име Неотих,но за жалост Баща и не позволяваше да се ожени. Един красив пролетен ден Абения излезе от двореца тайно за да се срещне с Неотих. Баща ми разбра и ми забрани да излизам от кулата.Сложи два дракона да пазят по въздух и няколко войници пред вратата. Абения стаеше самотна и плачеше цели три дни като почти не ядеше. Неотих разбрал за нейното затваряне и отишъл при царя,но той вместо да я пусне затворил Неотих в съседната кула. Двамата влюбени бяха затворени и разделени скръбта им беше непоносима. Една вещица ги наблюдаваше вече дълго време тогава тя видя болката която изпитват и въпреки нейната злоба към двамата тя реши да им помогне. Изведнъж в кулата на момчето се появи вещицата и каза: -Искаш да измъкнеш момичето нали? -Да.-отговори момчето като стана от пода. -Ще трябва да обаче да убиеш баща и?-каза вещицата потайно. -Защо? -Той дължи много дългове,който може да изплати само с живота си.-като погледа на вещицата стана бляскава. Тя изчезна като на нейното място се появи зелена прах. След малко вещицата се върна с Абения. Момчето гушна и целуна с страст Абения след,което каза: -Защо искаш да го убия? -Защото само ти можеш.-каза вещицата яростна -Кого да убиете?-попита момичето. -Баща ти.-отговори момчето. Двата младежи тръгнаха към замъка за да убият баща им. Когато пристигнаха Абения застана до баща си,а Неотих каза: -Искам дуел с царя. -Ще го имаш.-потвърди с висок и горд тон царят. Три дни минаха и времето за дуела дойде. След тежка битка победителя беше Неотих и царят умря. Абения се омъжи за Неотих и заживяха щастлив ----------------------------------------------------------------------------- | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Съб Дек 15, 2007 8:25 pm | |
| Ето едни подписчета ама...май не станаха добре: Втори вариянт: Аватарче към това: Ново като ново: Тва стана тъпо(щото е само с бръшове) : Подпис: Аватар: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Аватар: Едно ново профилче: (поръчка) ~~~~~~~~~~~~~~~ Евалата ето го: ~~~~~~~~~~~~~~ Още едно подписче.. и аватарче към него: Айде и едно тапетче.. | |
|
| |
Джен Уизли ~Директорка~Учител по Астрономия
Брой мнения : 1626 Age : 31 Location : in love Registration date : 19.09.2007
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Съб Дек 15, 2007 9:12 pm | |
| СУпер са ,страхотно.А имаш ли нещо с китара.? | |
|
| |
Виктория Блек More Than Words
Брой мнения : 1028 Age : 31 Registration date : 19.09.2007
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Съб Дек 15, 2007 11:38 pm | |
| Ммм супер са...вече не се учудвам...и друг път съм виждала твои неща и ставаш все по добра.... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Нед Дек 16, 2007 1:39 am | |
| Какво с китара за свирене или попринцип? А иначе скоро мисля да праа книга и така ше пускам части! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Нед Дек 16, 2007 6:06 pm | |
| Че ква друга китара има.Разбира се ,че за свирене.С някой известен китарист. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Нед Дек 16, 2007 9:15 pm | |
| Знам да свиря на пиано и цигилука | |
|
| |
Бианка Малфой Слидерин 1 курс
Брой мнения : 176 Age : 32 Registration date : 27.10.2007
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Вто Дек 18, 2007 3:23 pm | |
| Някой неща са ми доста познати,я кажи регната ли си тук | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Вто Дек 18, 2007 8:42 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Вто Дек 18, 2007 9:27 pm | |
| Имах предвид дали имаш нещо с човек ,велик китарист,да свири на китара.Ако имаш прати. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Сря Дек 19, 2007 11:33 pm | |
| | |
|
| |
Shaiya Ръководител Грифиндор/Вълшебство и ИнаМ
Брой мнения : 977 Age : 33 Location : Sofia, Bulgaria Registration date : 20.10.2007
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Чет Дек 20, 2007 12:04 pm | |
| Много хубаво, наистина, пък аз рядко давам мнение... Колкото до подписите, хубави са, ако им се цапне някой готин аватар ще са убиец... | |
|
| |
| |
| |
MiSs SuNsHiNe Грифиндор 1 курс
Брой мнения : 171 Registration date : 25.12.2007
| Заглавие: Re: Малко творчество и от мен... Чет Дек 27, 2007 5:28 pm | |
| | |
|
| |